Egy felejthetetlen születésnap

Minden gyermek csodálattal tekint a dinoszauruszokra. A sok könyv, videó és játékfigura után képzeljétek el milyen fantasztikus élmény lehet számukra élőben megpillantani egy ilyen elképesztő állatot. Egyszerűen rajonganak értük, minden mozdulatukat csillogó szemekkel figyelik.

Sőt, ez még csak a kezdet! Várjátok ki a pillanatot, amikor a kölykök rájönnek, hogy itt bizony ők az igazi főnökök. Varázslatos látvány amikor pórázon sétáltatják, etetik és simogatják ezt a négy méter hosszú és két méter magas barátságos fenevadat.

Ajándékozd meg gyermeked ezzel a felejthetetlen élménnyel, és ne csodálkozz, ha még a szomszédok gyerekei is erről a napról beszélnek majd évekkel később is!

Lépj kapcsolatba velünk és minden kérdésedre szívesen válaszolunk.

Iskolai és óvodai élmények

Az unalmas óvodai és iskolai napok és szokványos programok kora lejárt. Egészen az őskorig térünk vissza és egy olyan élményt kínálunk a gyerkőcök számára, ami után nem lesz bennük kérdés, hogy bizony az övék a legmenőbb iskola vagy éppen óvoda.

Elég csak elképzelni a gyerekek arcát, amikor megpillantják a négy méter hosszú és két méter magas Tyrannosaurus Rexet a folyosón vagy az udvaron sétálva közelíteni! A gyerekek imádják és csodálattal tekintenek a dínóra, csapatnyian követik bárhová is megy és az interaktív show felejthetetlen élményt kínál minden gyermek számára.

Rendelje meg személyre szabható szolgáltatásunkat és tapasztalja meg Ön is, hogy milyen bámulatos hatással vannak ezen ősrégi lények a gyerekekre és rajtuk keresztül a szülőkre és az oktatókra is! 

Esküvők

Egy remek tipp, ami még felejthetetlenebbé teszi életetek legszebb napját. Húzz egy merészet és varázsolj mosolyt és ámulatot mindenki arcára! A gyerekek garantáltan imádni fogják és ha évekkel később visszanézitek az esküvői fotókat, vagy csak a barátokkal a nagy napról beszélgettek, mindenki örömmel emlékszik majd erre a különleges vendégre.

További információkért és az esetleges kérdéseidre válaszokért lépj velünk kapcsolatba és szívesen segítünk!

Családi napok, Falunapok

Egy igazán emlékezetes programot szeretne, amire a résztvevők évekkel később is emlékeznek? Mi az az attrakció amitól a gyerkőcök felpattannak az arcfestő stand mellől és csillogó szemekkel rohannak a kialakuló tömeg középpontja felé?

Kivételes látvány ahogyan a megtévesztően életszerű dinoszaurusz valósággal ámulatba ejti az interaktív show résztvevőit, elhitetve velük, hogy egy valóságos, élő őslényt etethetnek, simogathatnak vagy éppen pórázon vezethetnek.

A nagy érdeklődés és a közösségi média felületeken áradatként terjedő fotók garantáltak! Ilyent nem látni minden nap.

Lépjen kapcsolatba velünk és tegye felejthetetlenné rendezvényét!